Survival basiscursus door Backtravel in de Veluwse bossen

basiscursus-survival

Hoewel ik ervaring heb met survival en bushcraft wilde ik graag een cursus volgen. Per toeval kwam ik via Facebook een bericht tegen over een tweedaagse basiscursus Survival in de Veluwse bossen. Maar moest ik mij opgeven voor een basiscursus of toch een gevorderde cursus? Hierbij mijn ervaringen over de survival cursus

Start surival cursus

De basiscursus Survival werd gegeven door Clemens Disch van Backtravel. Hij heeft ruime ervaring in dit onderwerp, onder andere door een training in Canada. Op een zaterdagochtend werd de groep verwacht op een kruising van een onverhard pad in de bossen bij Hoenderloo. Met een korte introductieronde werd direct de eerste cursusonderdelen uitgevoerd met tentharingen snijden van takken en uitleg van materialen.

Besproken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *